Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

ICER - wypiek odroczony

Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.

ICER ZAPIEKANKA


25

10

5

10

10 % mieszanka mączna przeznaczona do produkcji pieczywa pszennego metodą odroczonego wypieku. Opóźniony rozrost pozwala na uzyskanie pieczywa o wyjątkowo wysokiej jakości co skutkuje uzyskaniem delikatnego miękiszu i dłuższej świeżości pieczywa. Idealna do pieczywa typu fast food oraz do bułeczek.

Index 17310

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne