Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Biszkoptowe

Rodzaj lekkiego ciasta przyrządzanego na bazie jaj z małym dodatkiem mąki pszennej i cukru oraz bez dodatku tłuszczu. Stanowi zwykle podstawę tortów, rolad lub ciast z galaretką lub kremami. Może występować również w postaci małych babeczek.

SUPER ROLADA


10/25

100

5

8

Produkt przeznaczony do wypieków blatów biszkoptowych na rolady i omlety. Wypieczone ciasto ma drobny, równomierny miękisz. Charakteryzuje się bardzo dobrą elastycznością, co pozwala na zawijanie rolad bez efektu pękania ciasta. Aromatyczny zapach ciasta, łatwość przygotowania, jakość i powtarzalność wypieku plasują ten produkt na najwyższej półce.

Index 20220

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne