Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

FLORYDA


25

0

5

0

Floryda jest 100% koncentratem ciasta migdałowego ułatwiającym przygotowanie i gwarancję powtarzalności wypieku. Ciasto charakteryzuje się jednorodną strukturą i dużą wilgotnością miękiszu. Florydę można komponować z dowolnie dobranymi składnikami takimi jak kremy, kremy budyniowe, owoce. Ciasto migdałowe Floryda swym delikatnym smakiem i aromatem wzbogaci asortyment każdej cukierni i piekarni.

Index 20710

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne