Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

MONTANA


25

0

5

0

100% koncentrat ciasta cytrusowego. Mieszanka zawierająca sproszkowany miąższ pomarańczy wraz z naturalnymi olejkami eterycznymi i aromatami cytryny. Po przygotowaniu tworzy pełny bukiet smakowych owocowych wrażeń. Mieszanka MONTANA stosowana może być do wypiekania szerokiego asortymentu cukierniczego. Idealnie sprawdza się w przygotowaniu blatów, muffinek, rantów tortowych itp. Przygotowane wypieki dzięki dobranym składnikom posiadają typową, swoistą barwę, charakterystyczną dla dojrzałych w pełnym słońcu cytrusów.

Index 20580

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne