Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

NEVADA


25

0

5

0

Koncentrat ciasta orzechowego z nutką miodową, mix 100%. Produkt do wypieku aromatycznego ciasta orzechowego z dodatkiem naturalnego orzecha włoskiego. Można z niego wypiekać ciasta o różnym kształcie i wielkości jak i blaty do tortów. Doskonale komponuje się z kremami budyniowymi (SUPER VANILA, TALENT, SUPER-BUDYŃ , kremami tortowymi oraz bitą śmietaną z dodatkiem stabilizatorów smakowych).

Index 20630

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne