Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

PINAATTI


15

0

5

0

Ciasto szpinakowe od kilku lat cieszy się niesłabnącym zainteresowaniem klientów. Prezentowana przez nas mieszanka zapewnia nie tylko wysoka jakość wypieku, ale również znacznie przyspiesza proces produkcyjny. Mieszanka Pinaatti do doskonały wybór dla cukierników, którym zalezy na wysokiej jakości oraz powtarzalności wypieku.

Index 20119

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne