Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Biszkoptowo-tłuszczowe

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe powstaje w połaczenia mąki pszennej lub z mąki pszennej wymieszanej z mąką ziemniaczaną, masła lub margaryny, cukru, jajek i środków spulchniających. Nadaję się idealnie do przyrządzania ciast z kremami, owocami, tortów, keksów i mazurków.

PINAATTI


15

0

5

0

Prezentowana przez nas mieszanka zapewnia nie tylko wysoką jakość wypieku, ale również znacznie przyspiesza proces produkcyjny. Mieszanka Pinaatti to doskonały wybór dla cukierników, którym zależy na wysokiej jakości oraz powtarzalności wypieku.

Index 20119

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne