Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

Ciasta różne

W tej podgrupie znajdują się między innymi ciasta typu parzonego, które wyśmienicie nadaje się do przygotowania ciasta na eklery, ptysie oraz groszku ptysiowego. Wysokiej jakości mieszanka do produkcji jakże smakowitego asortymentu jakim są kule o smaku serowym oraz mieszanka do produkcji szerokiego asortymentu rolad, strucli, wianków i warkoczy. Jako wysokojakościowe i uniwersalne produkty znajdują szerokie zastosowanie w cukiernictwie oraz gastronomii stanowiąc podstawę i uzupełniając gamę tradycyjnych deserów słodkich oraz słonych zakąsek i przystawek.

SUPER KRUCHE


25

0

5

0

Ciasto kruche jest podstawą do tworzenia wielu ciast. Spody przygotowane w oparciu o ciasto kruche stanowią podstawę takich ciast jak: jabłecznik, sernik, tort owocowy. Super - Kruche pozwala na szybkie przygotowanie delikatnego i kruchego ciasta, nie wchłania wilgoci, nie "zaciąga" masy, może być wykorzystane również do wypieku ciasta półkruchego i kruszonki.

Index 20750

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne