Strona wykorzystuje pliki ciasteczek. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności oraz w obowiązku informacyjnym.

pl / en

Pieczywo mieszane

Pieczywo mieszane to pieczywo pszenno-żytnie lub żytnio-pszenne jak również z dodatkami innej mąki np.: kukurydzianej, gryczanej, orkiszowej itp. Może  również zawierać bogate w minerały, witaminy, błonnik oraz przeróżne ziarna.

CHLEB KRAJAN


25

30

5

10

Mieszanka piekarska do wypieku chleba pszenno - żytniego z siemieniem lnianym, nasionami słonecznika i błonnikiem.

30% mieszanka mączna, nagrodzona m.in. medalem - wybór konsumentów roku 2015. Aż 24% w jej składzie stanowią ziarna słonecznika. Pośród nich odnajdziemy również ziarna siemienia lnianego, dzięki czemu wypieczone z niej pieczywo stanowi dobre źródło błonnika (17% w 100 g).

Index 10400

Fundusze EuropejskieRzeczpospolita PolskaUnia Europejska Europejskie Fundusze Strukturalne i Inwestycyjne