Wyniki wyszukiwania dla fraz: 'icer'
Produkty: 8, Aktualności: 1, Kategorie: 3
Już jest! Jeszcze ciepły, a w nim całe mnóstwo inspiracji, bogactwa smaków i kolorów.
Produkty przygotowane z myślą o usprawnieniu procesów technologicznych w zakładach piekarniczych i cukierniczych. Dzięki zastosowaniu dodatków wypiekowych mamy wpływ na końcowy produkt i jego wygląd czy świeżość oraz stabilność produkcji. W zależności od potrzeb oferujemy dodatki w dawkowaniach od 0,1% do 10%. W grupie dodatków funkcjonalnych znajdują się wysokiej jakości zakwasy piekarnicze w kilku odsłonach w proszku oraz zaciemniacze jak i środek antypleśniowy.
Niektóre z dodatków posiadają czystą etykietę.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia. Bardzo ważna jest w oczach klientów powtarzalność smaku i jakości oraz szybkie reagowanie na zmiany. Dlatego konieczne jest, uwzględnienie technologii odroczonego wypieku, myśląc o przyszłości i rozwoju swojej firmy.
Zastosowanie produktów linii ICER pozwala wydłużyć okres świeżości pieczywa.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.