Wyniki wyszukiwania dla fraz: 'assets', 'js', 'piekarstwo'
Produkty: 7, Aktualności: 4, Kategorie: 6, Strony: 7
Jesteś zainteresowany naszą ofertą?
Pobierz nasz katalog.
Już jest! Jeszcze ciepły, a w nim całe mnóstwo inspiracji, bogactwa smaków i kolorów.
Tytuł Gazeli Biznesu to znak rozpoznawczy dobrze zarządzanych, uczciwych i cieszących się dobrą kondycją finansową firm. Po raz kolejny firma Eco Trade Sp. z o.o. otrzymała to prestiżowe wyróżnienie.
Zapraszamy do składania ofert tłumaczenia strony internetowej , działania realizowane w ramach projektu „Przekroczyć kolejne granice” plan ekspansji Spółki na perspektywiczne rynki pozaunijne USA i RPA. Projekt jest realizowany w ramach Działania 3.3 „Wsparcie promocji oraz internacjonalizacji innowacyjnych przedsiębiorstw, Poddziałanie 3.3.3 Wsparcie MŚP w promocji marek produktowych-Go to Brand Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020.
W tym dziale znajdą Państwo produkty dedykowane dla piekarni. Wysokiej jakości mieszanki chlebów oraz bułek stworzyły bogaty asortyment, który zaspokoi najbardziej wyszukane gusta. Starannie dobrane kompozycje składników sprawiają, że produkty są zawsze na tym samym, wysokim poziomie. Bogata oferta sprawia, że nasze mieszanki zadowolą nawet wysoce wymagających piekarzy oraz konsumentów.
Produkty przygotowane z myślą o usprawnieniu procesów technologicznych w zakładach piekarniczych i cukierniczych. Dzięki zastosowaniu dodatków wypiekowych mamy wpływ na końcowy produkt i jego wygląd czy świeżość oraz stabilność produkcji. W zależności od potrzeb oferujemy dodatki w dawkowaniach od 0,1% do 10%. W grupie dodatków funkcjonalnych znajdują się wysokiej jakości zakwasy piekarnicze w kilku odsłonach w proszku oraz zaciemniacze jak i środek antypleśniowy.
Niektóre z dodatków posiadają czystą etykietę.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia. Bardzo ważna jest w oczach klientów powtarzalność smaku i jakości oraz szybkie reagowanie na zmiany. Dlatego konieczne jest, uwzględnienie technologii odroczonego wypieku, myśląc o przyszłości i rozwoju swojej firmy.
Zastosowanie produktów linii ICER pozwala wydłużyć okres świeżości pieczywa.
To pieczywo wypiekane z jaśniejszej lub ciemniejszej mąki pszennej. Popularna biała mąka pszenna służy do wypieku np. klasycznych bułek śniadaniowych, takich jak kajzerki. Pieczywo takie jest miękkie i smaczne, ale zawiera mniej błonnika i syci na krócej. Z pszenicy może również powstać chleb razowy – wówczas ma on większą wartość odżywczą od białego pieczywa. Nie będzie jednak tak miękki i puszysty.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.
Lody typu hard (świderki) o zwartej i zbitej konsystencji oraz wyśmienitym śmietankowym smaku. Nie zawierają sztucznych barwników i zagęstników, co w dzisiejszych czasach jest szczególnie doceniane przez konsumenta.