Wyniki wyszukiwania dla fraz: 'assets', 'vendor', 'jquery', 'js', 's 21 biuro obslugi klienta', 'kontakt'
Produkty: 8, Aktualności: 3, Kategorie: 6, Strony: 10
Już jest! Jeszcze ciepły, a w nim całe mnóstwo inspiracji, bogactwa smaków i kolorów.
Tytuł Gazeli Biznesu to znak rozpoznawczy dobrze zarządzanych, uczciwych i cieszących się dobrą kondycją finansową firm. Po raz kolejny firma Eco Trade Sp. z o.o. otrzymała to prestiżowe wyróżnienie.
Zapraszamy do składania ofert tłumaczenia strony internetowej , działania realizowane w ramach projektu „Przekroczyć kolejne granice” plan ekspansji Spółki na perspektywiczne rynki pozaunijne USA i RPA. Projekt jest realizowany w ramach Działania 3.3 „Wsparcie promocji oraz internacjonalizacji innowacyjnych przedsiębiorstw, Poddziałanie 3.3.3 Wsparcie MŚP w promocji marek produktowych-Go to Brand Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020.
Mieszanka gryczana - produkt przeznaczony do produkcji pieczywa o bardzo niskiej zawartości glutenu, podczas produkcji którego należy unikać kontaktu z innymi surowcami zawierającymi gluten.
Mieszanka jaglana - ze względu na swój bogaty skład to źródło błonnika pokarmowego. Połączenie charakterystycznego, wilgotnego miękiszu oraz przyjemnego chlebowego smaku i aromatu wyróżnia ją z grupy pieczywa bezglutenowego. To idealna alternatywa dla pieczywa tradycyjnego.
Mieszanka kukurydziana - produkt przeznaczony do produkcji pieczywa o bardzo niskiej zawartości glutenu, podczas produkcji którego należy unikać kontaktu z innymi surowcami zawierającymi gluten. Pachnące, żółciutkie pieczywo przygotowane ze specjalnie wyselekcjonowanej mąki kukurydzianej bogatej w witaminę C, kwas foliowy i niacynę.
Produkty przygotowane z myślą o usprawnieniu procesów technologicznych w zakładach piekarniczych i cukierniczych. Dzięki zastosowaniu dodatków wypiekowych mamy wpływ na końcowy produkt i jego wygląd czy świeżość oraz stabilność produkcji. W zależności od potrzeb oferujemy dodatki w dawkowaniach od 0,1% do 10%. W grupie dodatków funkcjonalnych znajdują się wysokiej jakości zakwasy piekarnicze w kilku odsłonach w proszku oraz zaciemniacze jak i środek antypleśniowy.
Niektóre z dodatków posiadają czystą etykietę.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia. Bardzo ważna jest w oczach klientów powtarzalność smaku i jakości oraz szybkie reagowanie na zmiany. Dlatego konieczne jest, uwzględnienie technologii odroczonego wypieku, myśląc o przyszłości i rozwoju swojej firmy.
Zastosowanie produktów linii ICER pozwala wydłużyć okres świeżości pieczywa.
To pieczywo wypiekane z jaśniejszej lub ciemniejszej mąki pszennej. Popularna biała mąka pszenna służy do wypieku np. klasycznych bułek śniadaniowych, takich jak kajzerki. Pieczywo takie jest miękkie i smaczne, ale zawiera mniej błonnika i syci na krócej. Z pszenicy może również powstać chleb razowy – wówczas ma on większą wartość odżywczą od białego pieczywa. Nie będzie jednak tak miękki i puszysty.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.
Lody typu hard (świderki) o zwartej i zbitej konsystencji oraz wyśmienitym śmietankowym smaku. Nie zawierają sztucznych barwników i zagęstników, co w dzisiejszych czasach jest szczególnie doceniane przez konsumenta.