Wyniki wyszukiwania dla fraz: 'assets', 'vendor', 'jquery', 'js', 'userfiles', 'aktualnosci', 'galerie', 'projekty unijne', 'xx edycja gazeli biznesu'
Produkty: 8, Aktualności: 18, Kategorie: 5, Strony: 14
Eco Magazyn
Receptury, promocje oraz nowinki.
W każdym kawałku, każdym okruszku kryje się
nasza miłość do piekarstwa oraz cukiernictwa.
Starannie opracowane receptury oraz najwyższej jakości składniki tworzą wyjątkowe smaki.
Nowa odsłona katalogu Super Quick!!
Wejdź i pobierz.
Otwórz karty katalogu i przeżyj niezwykłą przygodę. Zanurz się w kolorowej
palecie wiosennych smaków i letnich przyjemności. Przenieś się na muśnięte
słońcem plaże, delektując się każdym kawałkiem. Znajdziesz tu inspiracje,
które rozbudzą Twoją wyobraźnię i zachwycą Twoje zmysły.
Przenieś się do magicznego świata pełnego inspiracji.
Odkryj receptury pełne kolorów jesieni oraz bajecznych smaków zimy.
Polecamy nasze inspiracje na sezon wiosna-lato 2023.
Jesteś zainteresowany naszą ofertą?
Pobierz nasz katalog.
NOWOŚĆ!!!
Bogactwo składników oraz doświadczenie naszych cukierników przyczyniło się do powstania wybornej
kolekcji ciast na każdą okazję.
Mamy przyjemność zaprezentować nowy katalog jesień-zima 2021.
Nasi Mistrzowie cukiernictwa opracowali specjalnie na ten wiosenno - letni czas ciasta pełne smaków i kolorów.
International Food Standard (IFS) – międzynarodowy standard bezpieczeństwa żywności opracowany w 2002. Celem IFS jest dążenie do uzyskania najlepszych systemów bezpieczeństwa produktów i systemów zarządzania jakością.
Już jest! Jeszcze ciepły, a w nim całe mnóstwo inspiracji, bogactwa smaków i kolorów.
Tytuł Gazeli Biznesu to znak rozpoznawczy dobrze zarządzanych, uczciwych i cieszących się dobrą kondycją finansową firm. Po raz kolejny firma Eco Trade Sp. z o.o. otrzymała to prestiżowe wyróżnienie.
Zostało zakończone postępowanie wyboru wykonawcy zamówienia opisanego w zapytaniu ofertowym nr 01/04/2018. Zaintersowane strony zapraszamy do zapoznania się z wynikami
Zostało zakończone postępowanie wyboru wykonawcy zamówienia opisanego w zapytaniu ofertowym nr 02/04/2018. Zaintersowane strony zapraszamy do zapoznania się z wynikami
Zapraszamy do składania ofert tłumaczenia strony internetowej , działania realizowane w ramach projektu „Przekroczyć kolejne granice” plan ekspansji Spółki na perspektywiczne rynki pozaunijne USA i RPA. Projekt jest realizowany w ramach Działania 3.3 „Wsparcie promocji oraz internacjonalizacji innowacyjnych przedsiębiorstw, Poddziałanie 3.3.3 Wsparcie MŚP w promocji marek produktowych-Go to Brand Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020.
Produkty przygotowane z myślą o usprawnieniu procesów technologicznych w zakładach piekarniczych i cukierniczych. Dzięki zastosowaniu dodatków wypiekowych mamy wpływ na końcowy produkt i jego wygląd czy świeżość oraz stabilność produkcji. W zależności od potrzeb oferujemy dodatki w dawkowaniach od 0,1% do 10%. W grupie dodatków funkcjonalnych znajdują się wysokiej jakości zakwasy piekarnicze w kilku odsłonach w proszku oraz zaciemniacze jak i środek antypleśniowy.
Niektóre z dodatków posiadają czystą etykietę.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia. Bardzo ważna jest w oczach klientów powtarzalność smaku i jakości oraz szybkie reagowanie na zmiany. Dlatego konieczne jest, uwzględnienie technologii odroczonego wypieku, myśląc o przyszłości i rozwoju swojej firmy.
Zastosowanie produktów linii ICER pozwala wydłużyć okres świeżości pieczywa.
To pieczywo wypiekane z jaśniejszej lub ciemniejszej mąki pszennej. Popularna biała mąka pszenna służy do wypieku np. klasycznych bułek śniadaniowych, takich jak kajzerki. Pieczywo takie jest miękkie i smaczne, ale zawiera mniej błonnika i syci na krócej. Z pszenicy może również powstać chleb razowy – wówczas ma on większą wartość odżywczą od białego pieczywa. Nie będzie jednak tak miękki i puszysty.
Produkty wytwarzane z zastosowaniem technologii odroczonego wypieku charakteryzują się lepszym aromatem, chrupiącą skórką, delikatniejszym smakiem, mniejszym udziałem drożdży i dłuższym okresem świeżości, a co najważniejsze produkty te są bezpieczne dla zdrowia.
Lody typu hard (świderki) o zwartej i zbitej konsystencji oraz wyśmienitym śmietankowym smaku. Nie zawierają sztucznych barwników i zagęstników, co w dzisiejszych czasach jest szczególnie doceniane przez konsumenta.